تلاش ریاض و ابوظبی برای جلب رضایت فلسطینی‌ها-راهبرد معاصر
حماس شهادت یحیی السنوار را تایید کرد ترامپ: دوست دارم ایران را موفق ببینم؛ فقط نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند جلالی: موافقتنامه جامع ایران و روسیه در سفر رئیس جمهور به مسکو امضا می‌شود واشنگتن‌پست: حماس از توافق پیشنهادی بایدن حمایت می‌کرد تا اینکه نتانیاهو خواسته‌های جدیدی را مطرح کرد بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست پنتاگون: هیچ نقشی در عملیات ترور یحیی سنوار نداشتیم نماینده ایران در سازمان ملل: صدام را با وضع آشفته از سوراخ زیرزمینی بیرون کشیدند | شهید سنوار در میدان نبرد، با لباس رزم و نه در مخفیگاه به مقابله با دشمن پرداخت خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست رویترز: ترامپ در حال زمینه‌چینی برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات در صورت شکست است نامه ایران به سازمان ملل درباره اتهامات تل‌آویو علیه تهران: حمایت ایران از گروه‌های مقاومت کاملاً مطابق با حقوق بین‌الملل است روایت هاآرتص از نحوه به شهادت رسیدن «یحیی السنوار» در رفح عراقچی از قاهره به استانبول رفت ارتش اسرائیل به حالت آماده باش درآمد

تلاش ریاض و ابوظبی برای جلب رضایت فلسطینی‌ها

دولت‌های ریاض و ابوظبی در ماههای تلاش کرده‌اند با ارائه پیشنهادات وسیع مالی به تشکیلات خودگردان، رام‌الله را با روند سازش با رژیم صهیونیستی همراه کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 11
کد خبر: ۵۸۵۶۳

به گزارش راهبرد معاصر منابع اسرائیلی امروز (جمعه) از رایزنی‌های دولت‌های امارات، عربستان سعودی، بحرین و مصر با تشکیلات خودگردان برای عدم مخالفت با سازش در ماههای گذشته خبر دادند.

به نوشته وبسایت معا، روزنامه‌ عبری‌زبان «گلوبز» به نقل از منابع آگاه نوشته است که این رایزنی‌ها سری بوده و ریاض و ابوظبی به تشکیلات خودگردان وعده داده بودند که در ازای عدم مخالفت با عادی‌سازی روابط با تل آویو، روند الحاق کرانه باختری به سرزمین اشغالی را متوقف کرده و مذاکرات با اسرائیل نیز آغاز شود.

همچنین این دو کشور طرح‌های اقتصادی بزرگی را به مقامات رام‌الله پیشنهاد داده بودند که از جمله آن‌ها سرمایه‌گذاری گسترده در زیرساخت‌ها و باز شدن کانال‌های مستقیم تجارت و فروش نفت و گاز با قیمت پایین به فلسطینی‌ها بود. ریاض و ابوظبی همچنین پیشنهاد ساخت شهرک‌های صنعتی بزرگ و به کار گیری دهها هزار نفر از مهندسان و دانشگاهیان فلسطینی در شرکت‌های کشورهای عربی خلیج فارس را به طرف فلسطینی داده بودند.

بنابراین گزارش، در این رایزنی‌ها، مسأله غزه و کمک به تشکیلات خودگردان برای تسلط دوباره بر این منطقه نیز به میان آمده بود.

امارات و عربستان همچنین به تشکیلات خودگردان وعده داده بودند که توافق اقتصادی پاریس (۱۹۹۴) را اجرایی کنند.

روزنامه اسرائیلی «گلوبز» به نقل از منابع خود نوشت که تشکیلات خودگردان چنین پیشنهاداتی را غیر عملی خوانده و با آن مخالفت کرده است.

دولت امارات و رژیم صهیونیستی در ۲۳ مرداد از عادی‌سازی روابط با یکدیگر خبر دادند که محکومیت شدید تشکیلات خودگردان و دیگر گروههای فلسطینی را به همراه داشت.

روز چهارشنبه هفته گذشته نیز تلاش سازمان آزادیبخش فلسطین برای قرائت بیانیه‌ای علیه سازش در نشست دوره‌ای اتحادیه عرب با لابی‌گری و فشار شدید امارات و بحرین با ناکامی همراه شد و اتحادیه عرب هیچ بیانیه‌ای علیه امارات صادر نکرد که این مسأله نیز موجب خشم دو چندان فلسطینی‌ها شده است.

 

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار